top of page

Paulina Porizkova A Explicat De Ce Nu Folosește Filtre Pe Rețelele De Socializare

Fotomodelul, în vârstă de 57 de ani a avut o carieră spectaculoasă în fața aparatului de fotografiat, dar, recent, postările sale de pe Instagram, brutale și sincere, au captat atenția fanilor săi. Aceasta vorbește despre îmbătrânire, sănătate mintală și imaginea de sine, alături de imagini cu ea însăși, care reflectă cine este cu adevărat, fie că poartă bikini, fie că privește direct în cameră fără machiaj sau filtre.
De Ce Paulina Porizkova Nu Folosește Filtre


În prezent, aceasta a lansat o colecție de eseuri, intitulată ,,No Filter”, și a dezvăluit mai multe despre viziunea ei, revigorantă, asupra peisajului social media și a îmbătrânirii, într-un nou episod al emisiunii Red Table Talk.


,,Îmi propun să nu folosesc niciodată filtre, pentru că asta e un fel de lucru al meu”, a explicat Porizkova, referindu-se atât la profilul ei de Instagram, cât și la fotografia de pe coperta cărții sale. Pentru ea, evitarea filtrelor este o modalitate de a ilustra, cum arată cu adevărat femeile de vârsta ei: ,,Sunt atât de încântată, când văd o femeie de vârsta mea, care arată ca mine”, a adăugat ea.


,,Sunt de genul: ,,Oh, uite, ai aceleași riduri, sau ai aceleași, cum ar fi, mici bucățele ciudate și șubrede aici”, a continuat Porizkova, arătând spre pielea de pe gâtul ei. ,,Și, mi se pare frumos la ele, așa că sper să fac pentru alte femei, ceea ce unele dintre ele fac pentru mine”.


Dar, pentru că Porizlova este deschisă și sinceră, cu privire la cine este, nu înseamnă că, este întotdeauna sigură de modul, în care aspectul ei s-a schimbat odată cu vârstă. ,,Nu mă simt confortabil cu asta”, a dezvăluit Porizkova, în timpul interviului. ,,Încă, mă lupt zilnic cu asta, și, cred că, cam în această situație se încadrează multe femei. Am riduri pe frunte și am riduri aici, și toate lucrurile care vin odată cu, faptul că, sunt suficient de norocoasă să trăiesc până la 57 de ani.”


Deoarece este o femeie în atenția publicului, publicarea de fotografii cu ea însăși, pe rețelele de socializare vine, de asemenea, cu o serie de critici. ,,Cantitatea de ,,Hei, bunico”, pe care o primesc...îmi rănește puțin ego-ul”, a mărturisit ea, despre cei care cred că, este prea bătrână pentru a posta fotografii cu ea, asa cum o face în online. ,,Dar, în același timp, nu face asta parte din frumusețea de a deveni mai în vârstă? Să dobândim mai multă încredere în noi, pentru că știm cine suntem. Și, ne este puțin mai ușor, să le spunem oamenilor să se ducă naibii”.


Având în vedere, faptul că, Porizlova are peste 890.000 de urmăritori pe Instagram, se pare că, sinceritatea ei are un impact și rezonează cu ceilalți.3 views0 comments
bottom of page