top of page

Penthouse-ul De La Holland Park GateSituat în colțul plin de viață al străzii High Street Kensington, Holland Park Gate este un ansamblu cu destinație mixtă, care oferă o soluție elegantă pentru locuința din vestul Londrei, promovând un stil de viață echilibrat într-un ecosistem liniștit și vibrant.Locația a fost cândva un cinematograf Art Deco. Fațada sa din piatră Porland, construită în stil neogrecesc, completată de o intrare încastrată, care face trimitere la o scenă, a fost meticulos readusă la gloria de odinioară, de către firma britanică de arhitectură Squire and Partners. Recepția de la intrarea proprietății și clubul de wellness au fost proiectate de arhitectul și designerul italian Piero Lissoni, cunoscut pentru designul său de mobilier contemporan și care s-a remarcat, mai ales, prin munca sa la The Oberoi Dubai. Proprietatea este formată din patru clădiri elegante, care oferă 71 de apartamente cu dimensiuni generoase, cu unul, două, trei și patru dormitoare, toate finisate cu atenția la calitate și detalii caracteristice Lodha.Penthouse-ul de la Holland Park Gate, care se află la etajele șase și șapte ale clădirii, a fost proiectat de Studio Lodha, cabinetul de design intern al Lodha. Prezentat, în exclusivitate, pe piața din CCG, Penthouse are o dimensiune internă de 5,500 de metri pătrați și dispune de o terasă mare în aer liber, care înconjoară întregul etaj șase. Ferestrele din podea în tavan au fost proiectate perfect pentru a curge de la interior la exterior, captând la fiecare colț priveliști ale Holland Park și ale vestului Londrei, permițând rezidenților să se bucure de viață în aer liber pe tot parcursul anului.


”Penthouse-ul va fi grandios, dar nu intimidant. Cu ferestre din podea până în tavan pe ambele niveluri, reședința primește o abundență de lumină naturală și va fi proiectată pentru a se bucura de fiecare moment pe tot parcursul zilei, de seara și până în noapte”, explică Blandine de Navacella, director de design interior. ”Interioarele vor fi proiectate pentru a răspunde la modelele schimbătoare de lumină, creând o casă elegantă, dar confortabilă și privată pentru divertisment, relaxare și creație. Penthouse-ul va di adus la viață, pritr-un contrast constant între materialele brute și cele mai rafinate detalii; îmbinând texturi naturale și tehnici clasice de artizanat pentru a crea o casă unică”, conchide Blandine.


Penthouse-ul va cuprinde, de asemenea, o colecție unică de artă contemporană, țesături cu modele brodate și piese de mobilier personalizate, finisate manual. Podeaua ușoară în formă de spinare, blaturile din marmură albă și pereții din tadelak complimentează lumina naturală, care intră prin ferestrele din podea până în tavan, accentuând căldura naturală și delicatețea spațiilor de locuit pe timp de zi, în timp ce nuanțele profunde și țesăturile bogate, cum ar fi fotoliile din catifea marinărească, vor adăuga profunzime și rafinament pentru o ambianță de seară.


Având în vedere că sănătatea, bunăstarea și fericirea rezidenților au o importanță maximă pentru Holland Park Gate, serviciile excepționale joacă un rol vital în oferta proprietății. Deservit, în totalitate, de către Saint Amand, compania de ospitalitate privată extrem de apreciată a Lodha UK, Holland Park Gate va fi dotat cu o echipă dedicată și experimentată de lifestyle, disponibilă non-stop, pentru a satisface toate nevoile rezidenților, oferind o gamă de servicii demne de un hotel de cinci stele. Ansamblul rezidențial va dispune de un Health Club & Spa dedicat, care va include o piscină de 25 de metri, săli de gimnastică, săli de tratament private, sale de mese și bibliotecă.


În urma succesului înregistrat de No.1 Grosvenor Square și Lincoln Square, cel de-al treilea proiect de transformare al Lodha UK, Holland Park Gate este pregătit să devină una dintre cele mai dorite adrese din lume, cu cel mai bun design și cele mai sofisticate servicii de lux.5 views0 comments
bottom of page