top of page

Piaget Altiplano ZodiacÎncepând cu anul 2012, Piaget a sărbătorit, în mod constant, Anul Nou Chinezesc și a considerat că aceasta este o ocazie excelentă, pentru a reuni Societatea Piaget, în jurul momentelor de bucurie comună.Ca un tribut adus festivităților chinezești, ceasul Altiplano, în ediție limitată, prezintă animalul zodiacal al anului.


După 11 creații de orologerie, anul acesta marchează ultimul semn zodiacal, din seria care celebrează anul iepurașului, un animal care reprezintă speranța și viața lungă.Creat de maestrul în emailare Anita Porchet (care colaborează cu Piaget din 2006), și de arta sa impecabilă această ediție limitată Altiplano, compusă din 38 de piese, înfățișează doi iepurași luminoși, adăpostiți într-o carcasă de 38 mm din aur alb de 18k, încrustată cu 76 de diamante tăiate cu briliant (aprox. 0.71 ct.).


Acționat de către mișcarea ultea-subțire 430P a Casei Piaget, cu încărcare manuală, modelul Altiplano, poate fi achiziționat exclusiv din boutique-ul casei de lux, și este însoțit de o curea neagră din piele de crocodil.

0 views0 comments
bottom of page