top of page

Previziunile Astrologice Pentru 2023
Potrivit astrologilor, ne află, sub influența planetei Saturn, care a început în 2-17, și se va desfășura până în 2052. Cu toate acestea, există, de asemenea, planete regente pentru fiecare an. Acestea urmează ordinea, de la cea mai lentă planetă la cea mai rapidă (Saturn, Jupiter, Marte, Soare, Venus, Mercur și Pluto), și în fiecare an, una dintre aceste planete, intră ca regentă. Conform acestui tabel, anul 2022 a fost guvernat de Mercur, în timp ce 2023 va fi guvernat de Pluto. Dar, această regență are loc doar de la intrarea Soarelui în Berbec, noul an astrologic, care are loc pe 20 martie 2023.


Din acel moment, Pluto, devine planeta regentă a anului și aduce multe schimbări. Interpretând locul, în care Pluton cade pe hartă, la începutul anului (în ce zodie se află, în ce casă se află, etc.), veți vedea corelația acestei poziții cu fiecare dinte semne și veți înțelege cum să procedați în noul an.


În cazul anului 2023, Luna se va afla în Pești, în casa a 6-a, aducând multă spiritualitate și servicii. Este un an care vine guvernat de schimbări, de oameni, de femei. Este, de asemenea, un an cu multă volatilitate. De asemenea, în numerologie, este un an care însumează 7, ceea ce corespunde culorii violet, care reprezintă spiritualitatea.

Berbec


Berbecii vor experimenta schimbări și oportunități de creștere a valorilor și resurselor personale în 2023. Pentru o parte din Berbeci, dispariția unor obstacole, va facilita acest proces. Pentru alții, apariția unei crize în acest domeniu, poate duce la schimbări de orientare, în direcția alinierii la scopul vieții. Perfecționarea abilităților, noile învățături și înțelegerea relației cu oamenii și cu mediul cel mai apropiat, care a durat 6 luni și se încheie în martie, i-a pregătit pe Berbeci să acționeze cu motivație și structură socială, alimentând zilnic obiectivele de viață și îndeplinindu-le.


Este probabil ca, între marie și iunie, prieteniile sau grupurile să joace un rol transformator, care se va dezvolta intens începând cu 2024. Energia Eclipsei din aprilie, este importantă pentru sentimentul de identitate al Berbecilor, deoarece aduce oportunități de rezolvare a vulnerabilității și de a acceptare a eșecurilor, greșelilor sau a limitelor personale. Berbecii vor avea parte de sprijinul unor persoane cu care își pot exprima grija și compasiunea.
Taur


Taurii vor avea parte de schimbări și oportunități de dezvoltare, în ceea ce privește identitatea și exprimarea personală, chiar și în ceea ce privește aspectul lor, în 2023. Unii Tauri vor simți cum obstacolele, care păreau greu de depășit, în acest proces, vor dispărea. Alți Tauri, vor vedea că o criză în acest domeniu, poate duce la schimbări de orientare spre armonizarea cu scopul vieții.


Explorarea abilităților personale, revizuirea și învățarea resurselor și valorilor personale - în ultimele trei luni din 2022 și primele trei din 2023 - îi pregătesc pe Tauri să acționeze cu motivație, în realitatea concretă, folosindu-și simțurile și puterea de rezistență, pentru a crea forme care aduc stabilitate.


Perioada cuprinsă între martie și iunie, permite o concentrare mai intensă, asupra obiectivelor de viață, a carierei personale sau profesionale și inițierea unei transformări personale și a cursului vieții, care se va dezvolta pe deplin, mai târziu, începând cu 2024. Energiei Eclipse din 28 octombrie, este importantă pentru Tauri, deoarece susține schimbarea pe tema identității lor, prin noutăți inevitabile și schimbări în resursele și valorii lor. Ea intensifică nevoia de a profita de oportunitățile de a merge pe căi noi și pe teritorii neexplorate, pentru a-și consolida independența și autonomia, care rezultă din transformarea personală.


Gemeni


Gemenii își vor exersa și dezvolta capacitatea de detașare, prin evenimente care includ îndeplinirea sau realizarea unor planuri sau așteptări, finalizarea sau încheierea unor procese de viață, sau pur și simplu, renunțarea la idei sau convingeri care merită efortul de realizare.


Este posibil ca, obstacolele pe care unii Gemeni le considerau insurmontabile, să dispară până la sfârșitul lunii octombrie, în timp ce alți Gemeni, sunt, în sfârșit, capabili să vadă o criză, care se declanșează brusc. În orice caz, dezvoltarea abilităților individuale, și a cunoașterii de sine, care le-a consolidat identitatea, în ultimele luni ale anului 2022, și în primele din 2023, i-a pregătit pe Gemeni, pentru a face față provocărilor.


Gemenii, au acum și mai multă creativitate, flexibilitate, dar și instrumente filosofice și spirituale, care servesc drept motivație interioară, pentru a dobândi o energie intensă de cercetare, pe care o vor simți între martie și iunie. Este posibil, ca de la sfârșitul lunii martie, să aveți mai multe responsabilități la locul de muncă, sau să vă fie mai ușor să vă orientați întreaga experiență de viață, spre atingerea unor obiective pe termen lung.


La sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, veți simți că relațiile și prietenii au o mare importanță în rutina voastră. Prietenii vor fi o sursă de sprijin și de vindecare. Mai târziu, în a doua jumătate a lunii octombrie, vei simți că inteligența ta creativă te conectează la unicitatea ta, acceptând schimbări în viziunea de risc și în scopul a tot ceea ce este în viață și investind în ceea ce te pasionează cu adevărat.Rac


Racii se vor concentra pe prieteni în 2023, cât și pe arta de a fi bine primiți și acceptați de către lume. Vor simți că, rețeaua lor de cunoștințe se extinde și vor fi dispusă să se alăture unor grupuri sau organizații, căutând un sentiment de apartenență și legături satisfăcătoare. Cele mai vizibile schimbări, care au loc în acest domeniu, vor avea un efect inevitabil asupra vieții de familie și pe plan emoțional și psihologic.


Pentru unii Raci, rezerva pe care au, de obicei, până când se simt în siguranță, nu mai reprezintă un obstacol, pentru alții, tocmai aceasta, poate fi motivul unei crize care apare brusc. Ultimele lunii ale anului 2022 și începutul anului 2023, sunt importante, pentru a-ți revizui așteptările și a-ți antrena capacitatea de detașare, pentru a încheia procese de viață importante, sau pentru a-ți îndeplini, în sfârșit, dorințe de mult timp.


Acest antrenament, i-a pregătit pe cei din această zodie, pentru a-și consolida perspectiva asupra vieții, cu idei filosofice, sau convingeri care să sintetizeze întreaga lor experiență de viață. La sfârșitul lunii aprilie, și începând cu luna mai, un nou elan creativ, este disponibil pentru a investi în carieră și în proiecte creative - inclusiv pentru copii - însoțit de o mare spontaneitate și o afecțiune, în modul de relaționare.


Începând cu a doua săptămână din octombrie, viața de familie (biologică sau aleasă), căminul și baza de siguranță care structurează bărbatul Rac, beneficiază de transformări, care actualizează chestiunile legate de responsabilitate și de angajament și necesită moduri complet noi de abordare a resurselor și a valorilor.Leu


Leii vor fi concentrați pe cariera personală și profesională, și pe parcursul anului 2023, pe drumul spre atingerea obiectivelor de viață. Pentru unii, obstacolele considerate uriașe, dispar, pur și simplu, în timp ce pentru alții, o criză manifestată brusc, duce la aceste schimbări, consolidând independența și autonomia. Începând cu luna martie, este probabil ca, Leii să observe că întreaga lor experiență de viață, va fi acum orientată spre o transformare interioară profundă și o regenerare emoțională.


Însoțind și susținând această investigație personală, la sfârșitul lunii aprilie și începând cu luna mai, intensificarea impulsului tău creativ, de conectare și de uniune, dinamizează căutarea de instrumente spirituale și filosofice, prin intermediul unor relații afectuoase și verbal expresive, care permit extinderea orizonturilor. Efectul acestei energii animă și viața de familie (biologică sau aleasă), căminul și baza afectivă, cu oportunități de a aborda vulnerabilitatea și vindecarea, de a înțelege eșecurile și greșelile cu compasiune și efort de dăruire.


Începând cu a doua săptămână din octombrie, schimbările inevitabile, din acest domeniu, vor aduce în discuție probleme de angajament și responsabilitate, chemându-i pe Lei să profite de oportunitățile, care duc spre noi drumuri și teritorii neexplorate.


Fecioară


Fecioarele vor fi motivate să își lărgească perspectiva asupra vieții în 2023. Este probabil, să caute instrumente spirituale și filozofice, care să consolideze scopul, sau să reînnoiască sensul vieții. Această zonă, trece printr-o transformare profundă, aducând probleme de angajament și responsabilitate, precum și oportunități de a urma noi căi și teritorii neexplorate, mai ales începând cu luna mai.


Zona parteneriatelor și a relațiilor va absorbi, acum, experiența pe care care Fecioarele au acumulat-o, de-a lungul vieții, necesitând înțelepciunea care vine, din găsirea unor soluții practice, în realitatea concretă, într-un mod simplu, direct și natural. La sfârșitul lunii aprilie și începând cu luna mai, energia de impuls creativ disponibilă va activa nevoia de unire, de conectare și, prin aceasta, de deschidere către o mai mare conștiință, care pentru Fecioare animă relațiile cu colegii, vecinii, frații și membrii familie.


Experiențele recente, în domeniul carierei profesionale, sau personale și dezvoltarea și revizuirea abilităților de împlinire din ultimele luni ale anului 2022, și primele din 2023, au pregătit Fecioarele pentru a profita din plin de această energie acum.


Începând cu a doua săptămână din octombrie, energia disponibilă însoțește și susține descoperirile și schimbările inevitabile în explorarea unor orizonturi mai largi, care pot surprinde Fecioarele cu independența și autonomia rezultate din simpla încredere în proces și din ascultarea vocii interioare.Balanță


În 2023, Balanțele vor fi absorbite de transformarea lor interioară, îmbunătățindu-și procesul de regenerare - energetică, emoțională și psihologică - zona în care au loc principalele schimbări. Aceste schimbări aduc la suprafața aspecte legate de angajamente și responsabilitate în relațiile cu ceilalți, în special cu resursele imateriale șii materiale care vin de la alții și care pot fi folosite de Balanță, ca o chestiune de transformare personală.


Balanțele vor fi chemate, să își asume mai multe responsabilități, în rutina zilnică, consolidându-și obiceiurile de muncă, mai ales începând cu luna martie. Între martie și iunie, se vor simți motivați și vor avea o mare capacitate de concentrare, pentru a-și folosi inteligența creativă. Această energie de transformare se intensifică, cu un elan creativ la sfârșitul lunii aprilie, și din mai, orientat mai ales spre parteneriate profesionale și personale, prin investigații profunde, pentru a înțelege eșecurile și greșelile cu compasiune și efort de dăruire, prin relații, în mod special binevoitoare.


Din a doua jumătate a lunii octombrie, ca urmare a întregii activități personale, desfășurate pe plan intern și extern, Balanțele vor putea profita din plin, de schimbările inevitabile, în ceea ce privește valorile și resursele personale, care le definesc identitatea și modul în care se arată lumii și vor putea profita de oportunitățile care deschid noi drumuri, pe un teritoriu neexplorat, împingându-le să aibă încredere în acest proces.Scorpion


Scorpionii se vor dedica parteneriatelor lor în 2023, un domeniu, în care au loc transformări profunde, aducând circumstanțe, care pun la îndoială angajamentul și responsabilitatea și pun la încercare relațiile. Scorpionii vor simți, că această zonă se extinde și aduce un nou sens și un nou scop în viața lor. Este firesc ca, revizuirea profundă, pe care au efectuat-o în ultimele luni ale anului 2022, și în primele luni ale anului 2023, la procesul lor de regenerare interioară și de transformare personală să le aducă o mai mare capacitate de a răspunde acestor provocări.


Începând cu luna martie, vei simți că întreaga ta experiență de viață, este acum orientată spre creativitatea ta și folosirea inteligenței creatoare, având și mai multe responsabilități, fie că este vorba de copii sau de proiecte creative. Această energie este întărită, de un mare imbold de investigare și transformare a bazei tale afective, a vieții de familie, biologică sau aleasă, și a căminului, între martie și iunie.


Din mai se adaugă o energie, care activează nevoia de unire, de conecare și de exprimare a acestor nevoi, căutând spontaneitatea în relații, ceea ce va aduce probabil schimbări în rutina și în obiceiurile de muncă. Din a două jumătate a lunii octombrie, este posibil ca obstacolele considerate dificile să dispară, pur și simplu, sau să apară o criză bruscă de rezolvare, cu oportunități care arată noi modalități de abordare a împlinirii dorințelor și a relației cu celălalt.


Săgetător


Săgetătorii vor fi concentrați pe rutina zilnică, pe muncă și pe sănătate. Revizuirea profundă a parteneriatelor lor, a modului de a se descurca și de a relaționa cu ceilalți și cu lumea, dezvoltată în ultimele luni ale anului 2022 și primele ale anului 2023, a îmbunătățit capacitățile relaționale ale Săgetătorilor, acum, importante pentru a face față, mai bine, provocărilor vieții de zi cu zi.


Din luna martie, este posibil să simți că, toată experiența ta de viață și înțelepciunea dobândită, din experiența practică se întreaptă acum spre viața de familie, spre baza ta afectivă. Din martie până în iunie, un impuls de investigație și transformare îi inspiră pe Săgetători să dobândească noi abilități, să le reînnoiască, pe care pe care le-au exersat deja, simțind o mare intensitate în relațiile cu colegii, prietenii, familia și cu contextul imediat.


La sfârșitul lunii aprilie, și începând cu luna mai, un mare elan creativ, activat de o energie creatoare de schimbare, își animă creativitatea cu nevoia de unitate, de conexiune, pentru a le deschide, spre o mai mare conștientizare și, mai exact, pentru a exprima aceste nevoi, în moduri cu totul noi, cu mai multă spontaneitate.


Începând cu a doua jumătate a lunii octombrie, vor avea loc schimbări inevitabile, nu doar pentru a consolida rezultatele atenției investite în viața cotidiană și în muncă, ci și pentru a rezolva problemele de angajament și responsabilitate față de grupuri, organizații sau acceptare socială, recunoscute pentru merite profesionale sau creative.


Capricorn


În 2023, Capricornia se vor concentra, pe extinderea abilităților lor creative, investind inteligența lor creativă, în proiecte care aduc un sentiment de împlinire și satisfacție personală, mai mult decât succes sau atingerea obiectivelor. Atitudinea lor mai jucăușă, și mai deschisă față de neprevăzut, permite apariția unor schimbări importante nu doar în acest domeniu, ci și în zona carierei profesionale sau personale, unde scopurile și obiectivele de viață devin mai accesibile și mai satisfăcătoare. Revizuirea îndelungată și detaliată a obiceiurilor lor de muncă, a rutinei zilnice și a sănătății, în ultimele luni ale anului 2022 și primele ale anului 2023, le-a oferit Capricornilor să fie mai relaxați și mai deschiși la întâmplare.


Începând cu luna martie, este posibil să simtă utilitatea experienței lor de viață, înțelepciunea care vine din experiență, orientându-se spre aplicarea abilităților de comunicare și relaționare cu semenii și cu contextul cel mai apropiat, colegi, memberi ai familei, vecini, ceea ce Capricornii fac cu obiectivitatea și realism.


La sfârșitul lunii aprilie și începând cu luna mai, apar schimbări inevitabile în apartenența ta la grupuri sau organizații, cu oportunități de a aborda vulnerabilitatea și de a înșelege defectele și greșeșile cu empatie. De la sfârșitul lui octombrie, aceste schimbări sunt determinate de întrebări de angajament și responsabilitate, în ceea ce privește obiectivele lor de viață, menite să consolideze independența și autonomia.Vărsător


În 2023, Vărsătorii se vor concentra pe baza lor afectivă, pe viața de familie, aleasă sau biologică, implicată în dezvoltarea sentimentului de apartenență. Revizuirea profundă, pe care și-au făcut-o asupra capacității și abilităților creative, pentru a se dedica cu dragoste proiectelor lor de creație, în ultimele luni ale anului 2022, și primele ale anului 2023, i-a pregătit pe Vărsători pentru provocările și schimbările din baza structurală care permite să aibă și să atingă scopuri de viață.


Din martie, resursele și valorile personale sunt în centrul întregii experiențe de viață, realism dobândit și obiectivitatea garantând cea mai bună gestionare. Din martie până în iunie, vor avea o mare intensitate de concentrare asupra factorilor care constituie propria identitate și expresie individuală, cu dorința de a transforma condiționările care le pot împiedica autenticitatea.


La sfârșitul lunii aprilie și după luna mai, un mare elan creativ produce schimbări în abilitățile de comunicare și în relațiile cu colegii, familia, prietenii, vecinii și colegii, arătând nevoia de unire, de conectare, căutând spontaneitatea în relații. Aceste schimbări, însoțesc schimbări și în carieră, personală sau profesională, cu oportunități de a aborda vulnerabilitatea și de a înțelege eșecurile și greșelile.


După luna octombrie, un nou val de schimbări inevitabile aduce instrumente filosofice și spirituale, pentru a extinde perspectiva asupra vieții, pentru a consolida independența și autonomia care vin din cercetarea interioară profundă și transformarea personală.


Pești


Peștii se vor concentra în 2023, asupra educației li formării de competențe, punând accent pe capacitatea de a comunica și de a relaționa cu colegii, familia, prietenii, vecinii și colegii. Este probabil, ca revizuirea detaliată, pe care au făcut-o asupra bazei lor efective și emoționale și a sentimentului de apartenență, în ultimele luni ale anului 2022 și primele ale anului 2023, să le fi adus pregătirea necesară pentru provocările și schimbările din domeniul comunicării cu contextul mai larg.


Începând cu luna martie, Peștii vor simți o mare responsabilitate, în ceea ce privește modul în care își exprimă identitatea, cum se arată lunii și cum sunt văzuți. Din martie până în iunie, finalizarea proceselor, îndeplinirea dorințelor și renunțarea la ceea ce a fost deja finalizat vor avea o energie mai intensă, solicitând transformări în percepția securității și a puterii de sine, care se vor desfășura pe deplin începând cu 2024.


La sfârșitul lunii aprilie și după luna mai, are loc o energie de schimbare a valorilor și a resurselor personale, precum și a perspectivei de viață, cu un mare elan creativ care arată nevoia de unitate, de conectare și de exprimare a acestor nevoi în moduri cu totul noi, căutând spontaneitate în relații.


Începând cu luna octombrie, au loc acum schimbări mai inevitabile, în ceea ce privește resursele care vin din partea celorlalți pentru a fi folosite în transformarea personală, aducând în discuție probleme de angajament și responsabilitate care pot pune la încercare relațiile.

3 views0 comments
bottom of page