top of page

Prințul Harry: Îmi Vreau Tatăl Și Fratele Înapoi
Prințul Harry al Marii Britanii a declarat că relația sa tensionată cu familia regală ,,nu trebuia să fie niciodată așa”, și că vrea să îi aducă pe tatăl său, Regele Charles, și pe fratele său ,,înapoi”, într-un fragment, dintr-un interviu acordat postului de televiziune ITV.


,,Niciodată, nu a fost nevoie să fie așa”, a afirmat el, în clip.


,,Nu au arătat, absolut nicio dorință de a se împăca”, a mai precizat Prințul Harry. ,,Aș vrea să-mi primesc tatăl înapoi; aș vrea să-mi primesc fratele înapoi”.


Harry și soția sa Meghan, cunoscuți oficial ca Ducele și Ducesa de Sussex, s-au retras din funcțiile regale, în martie 2020, declarând că doresc să-și construiască o nouă viață în Statele Unite, departe de hărțuirea mediatică.


De atunci, ei au criticat modul în care au fost tratați, ca membri ai familiei regale.


Într-un interviu, separat, acordat postului CBS News, din Statele Unite, Harry a declarat, faptul că, Palatul Buckingham, a refuzat să îi susțină, pe el și pe soția sa, în timp ce, în același timp, instituția făcea briefing împotriva lor.


,,Când ni se spune de șase ani: ,,Nu putem face o declarație pentru a vă proteja”, dar o faceți pentru alți membri ai familie, vine un moment când tăcerea înseamnă trădare”, i-a spus el jurnalistului Anderson Cooper.


Ambele interviuri vor fi difuzate pe 8 ianuarie, cu două zile înainte de publicarea autobiografiei Prințului Harry, intitulată ,,Spare”.

0 views0 comments
bottom of page