top of page

Prințul Harry Susține Că Nu Se Va Întoarce Ca Membru Al Familie Regale Cu Normă ÎntreagăÎn cadrul unui nou clip de prezentare a interviului său, din cadrul emisiunii 60 Minutes, Harry i-a răspuns, în mod categoric lui Anderson Copper, pe tema revenirii la statutul de membru al familie regale care lucrează.Cu prilejul publicării cărții de memorii a Prințului Harry, Spare, Ducele de Sussex a stat de vorbă cu Anderson Cooper, în cadrul unui interviu, pentru emisiunea 60 Minutes, de la CBS. Interviul va fi difuzat duminica aceasta, și, deja, sunt promovate câteva teasere dramatice.


În cadrul emisiunii 60 Minutes, a fost publicat un clip, în care Cooper îl întreabă pe Prințul Harry: ,,Vedeți o zi, în care vă veți întoarce ca membru cu normă întreagă al familiei regale?”. Prințul Harry a răspund rapid: ,,Nu”.

Acesta este cel de-al doilea teaser, care a fost lansat. În primul, Harry îi explica lui Cooper: ,,De fiecare dată, când am încercat să o fac în privat, au existat informări, scurgeri de informații și distribuirea de povești împotriva mea și a soției mele”. Știți că motto-ul familiei este: ,,Niciodată să nu te plângi, niciodată să nu explici”, dar este doar un motto. Și, nu prea ține”.Despre mașina regală de PR, Harry a continuat: ,,Ei vor alimenta sau vor avea o conversație cu corespondentul. Iar, acel corespondent va fi literalmente hrănit cu lingurița cu informații și va scrie povestea. Iar, în partea de jos a acesteia, vor spune că au contactat Palatul Buckingham pentru comentarii. Dar, toată povestea este un comentariu al Palatului Buckingham. Așa că, atunci când ni se spune de șase ani, că nu putem da o declarație, pentru a vă proteja, dar o faceți pentru alți membri ai familiei, se ajunge la un punct, în care tăcerea înseamnă trădare”.

Spare, care va fi lansată pe 10 ianuarie, este prezentată ca o ,,publicație de referință, plină de intuiție, revelații, autoanaliză și de înțelepciune dobândită cu greu, despre puterea eternă a iubirii asupra durerii”.


Memoriile, vin după documentarul Netflix al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, Harry & Meghan, care a prezentat povestea lor de dragoste și decizia de a renunța la statutul de membri activi ai familiei regale - o decizie, pe care Harry, în mod clar, nu o regretă.


3 views0 comments
bottom of page