top of page

Prințul Louis Își Face Debutul În Cadrul Plimbării De Crăciun De La SandringhamPrințul Louis și-a făcut debutul de Crăciun la Sandringham! Alteța regală în vârstă de 4 ani s-a alăturat părinților săi, Prințul William și Kate Middleton, și fraților mai mari, Prințul George și Prințesa Charlotte, pentru a participa la slujba din ziua de Crăciun, de la biserica St Mary Magdalene.Ei au însoțit restul familiei regale - acesta primul Crăciun al Regelui Charles în calitate de monarh.


Ca tânăr prinț, Louis a purtat o jachetă lungă, de culoare marină, peste pantaloni scurți roșii cu șosete înalte până la genunchi - o ținută tradițională pentru membrii bărbați mai tineri ai familiei regale.


El nu a fost singurul mic membru al familie regale, care și-a făcut debutul în plimbarea de Crăciun: Fiicele lui Zara și Mike Tindall, Mia Tindall și Lena Tindall, s-au alăturat, de asemenea, familiei regale, la fel ca și fiul vitreg al Prințesei Beatrice, Christopher Woolf. Verișoarele lor , Savannah și Isla Phillips, au fost și ele prezente, dar surorile regale (fiicele lui Peter Phillips) au făcut plimbarea în anii precedenți.


Frații Prințului Louis și-au făcut debutul de Crăciun la Sandringham în 2019 - Prințesa Charlotte avea patru ani, iar Prințul George avea șapte ani. Tatăl lor, Prințul William, a participat pentru prima dată la tradiționala plimbare regală de Crăciun la vârsta de cinci ani.

1 view0 comments
bottom of page