top of page

Prin Noile Sale Ceasuri Ralph Lauren Promovează EleganțaColecția de ceasuri 867 de la Ralph Lauren, reinterpretează eleganța epocii Art Deco, cu modele sofisticate și practice, pentru ceea ce brandul descrie ca fiind ,,modul în care trăiesc bărbații de astăzi”. Patru noi exemplare ale acestei colecții, cu aceleași detalii, care au făcut din această colecție, o semnătură a brandului de lux, au fost introduse, recent.,,Deși, colecțiile pe care le creez, pot fi inspirate de vise, ele sunt pentru viața reală - pentru toate tipurile de viață”, a declarat Ralph Lauren, fondatorul brandului eponim, într-un comunicat.


Designul pătrat, caracteristic ceasului ,,două-mâini” transmite stilul Art Deco, care reprezintă luxul, farmecul, exuberanța și credința în progresul social și tehnologic. Acesta continuă să fie un motiv apreciat în industria ceasurilor și bijuteriilor, la mai bine de 100 de ani, după ce a fost introdus în Franța.


Cele patru ceasuri noi, din colecția 867, sunt disponibile cu carcase pătrate de 28mm și 32 mm, în argint 925, sau aur roz de 18k. Cadranele albe lăcuite, combină cifre romane, la orele 12, 3, 6 și 9, împreună cu cifre arabe pentru restul indicatoarelor și pentru cronometrul secundar exterior.


Ceasurile sunt acționate de mișcarea mecanică ,extra-plat” Caliber RL430, cu sistem de acționare mecanic, fabricat de Piaget pentru Ralph Lauren. Acesta are o rezervă de putere de aproximativ 40 de ore. Mecanismele sunt finisate manual cu dungi verticale Cotes de Geneve, și granulație circulară, cunoscută sunt numele de Perlage (care înseamnă perle). Această mișcare, are ca rezultat, un ceas extra-subțire, ceea ce îi sporește eleganța li rafinamentul.


Cureaua interschimbabilă, din piele de crocodil negru, cusută manual, completează aspectul sofisticat al unei manșete Tuxedo cu o cataramă din argint sau din aur roz de 18k.


Colecția Ralph Lauren 867, este inspirată de magazinul reprezentativ pentru bărbați, al designerului din New York, situat la 867 Madison Avenue, și de modelele din perioada Art Deco.


Aceste ceasuri fac parte din divizia Ralph Lauren Watches and Jewelry, lansată în 2008. Ceasurile combină mișcările de fabricație elvețiană, cu viziunea lui Ralph Lauren. Aceasta include colecțiile de ceasuri Stirrup, Safari și Automotive, care sunt distribuite prin intermediul buticurilor Ralph Lauren și al unor retailler independenți din întreaga lume.


Ralph Lauren Fine Jewelry include colecțiile Ralph Lauren Equestrian, Art Deco și Chunky Chain.

4 views0 comments
bottom of page