top of page

Red Sea International Film Festival Anunță Că Va Finanța Un Film Cu Johnny DeppÎntr-o mișcare inedită, Red Sea International Film Festival (RSIFF) (Fundația Festivalului Internațional de Film de la Marea Roșie (RSIFF), a anunțat că va investi în noul film al lui Johnny Depp, o dramă franceză, în care acesta îl interpretează pe Regele Ludovic al XV-lea.Este pentru prima dată când fundația co-produce un film francez.


Mohammed Al Turki, CEO al Festivalului Internațional de Film Al Bahar a declarat: ”Sperăm că această colaborare va consolida legăturile dintre cinematografia saudită și cea franceză, și că va fi primul dintre numeroasele filme internaționale, pe care le susținem și care iau apărarea femeilor regizoare”.


Cunoscuta regizoare și actriță franceză Maoen, joacă rolul celebrei prostituate din secolul al XVIII-lea, Madame de Barry, alături de starul hollywoodian Johnny Deep, care îl interpretează pe Regele Ludovic al XV-lea.

Este primul rol major al Johnny Depp, de la procesul de defăimare, intentat fostei sale soții Amber Heard, pentru acuzații de violență fizică.


”Jeanne du Barry”, care a încheiat un acord de distribuție cu gigantul de streaming Netflix, este al șaselea film al lui Maoen cu un nume unic.


Fundația saudită, care a fost înființată în anul 2019, a finanțat aproximativ 170 de filme africane și arabe, ca parte a sprijinului acordat sectorului cinematografic local, iar acum se îndreaptă către cinematografia europeană, prin sprijinul acordat acestui film.

0 views0 comments
bottom of page