top of page

Richard Mille Anunță Ediția Inaugurală A Colecției Richard Mille Artbook, ,,Art In The Gulf”

Întotdeauna există câte ceva de sărbătorit în lumea Richard Mille, iar luna aceasta, brandul elvețian de ceasuri, dezvăluie prima ediție a seriei sale Artbook, ,,Art in the Gulf: A Richard Mille Artbook”. Cartea bilingvă, în ediție limitată, a fost compilată pentru a sărbători Premiul de Artă și Richard Mille și expoziția Art Here 2021 și oferă criticilor o privire privilegiată asupra lumii vibrante a artei din regiune, cu accent pe arta contemporană din CCG.
De ce o carte de artă? Uitați-vă înapoi la istoria Richard Mille și veți descoperi, faptul că, frumusețea rezidă în fiecare fațetă a identității mărcii. Prin urmare, noua carte nu face decât să onoreze acest cod, creând o legătură puternică între artele vizuale și cele ale orologeriei, cărora Richard Mille se dedică de ani de zile. Pentru pasionații de artă, cartea servește drept un must-have absolută datorită prezentării detaliate a istoriei scenei artistice din CCG, împărțită între comunitățile artistice din Emiratele Arabe United, Arabia Saudită, Bahrain, Kuweit, Oman și Qatar. Cartea evidențiază, de asemenea, unele dintre cele mai realizări artistice din regiune.


Realizată de artistul emiratez Mohamed Ahmed Ibrahim, născut în Khor Fakkan, coperta cărții Art In The Gulf: A Richard Mille Artbook, merită un loc în sufrageria dumneavoastră, și înfățișează tema expoziției Art Here 2021, ,,Timp, memorie, teritoriu”. Artistul apare în carte, alături de Faisal Alkheiji, Hazem Harb, Zahra Alghamdi, Al Cha'aban și El Seed.Bonus: cartea își poartă cititorii și în casele celor mai remarcabili colecționari de artă din regiune.


Cuprinzând pictură, instalații, tehnologie, fotografie și sculptură, Art In The Gulf: A Richard Mille Artbook își propune să ofere familiei Richard Mille o înțelegere la 360 de grade a contribuțiilor aduse în regiune de 31 de artiști din CCG, împreună cu cei șapte finaliști ai Richard Mille Art Prize 2021. Pe parcursul paginilor sale, vă veți bucura, de asemenea, de comentariile a șase dintre cei mai emineți colecționari și patroni de artă din Regiunea Golfului. Mai mult, în efortul de a valorifica parteneriatul dintre Richard Mille și Louvre Abu Dhabi, Art In The Gulf: A Richard Mille Artbook oferă, de asemenea, un indiciu cu privire la tema celui de-al doilea sezon al Richard Mille Art Prize. Sunteți gata să deschifrați codul?

0 views0 comments
bottom of page