top of page

Rolls - Royce Dezvăluie Phantom Syntopia, Un Model Futurist Unic, Care Are Ca Temă Mișcarea Apei

Rolls - Royce colaborează pentru prima dată cu creatoarea de modă Iris Van Harpen și dezvăluie un model unic de mașină, Phantom Syntopia.


Compania auto Rolls - Royce a decis să facă echipă cu lumea modei și a dezvăluit un model, în colaborare cu designerul olandez Iris Van Herpen, denumit Phantom Syntopia, în semn de omagiu pentru colecția Haute Couture 2018 a artistei. Aceasta nu este prima fată când o marcă de automobile de lux colaborează cu creatori de modă, pentru a dezvolta modele unice: în 2021, Porsche a încheiat un parteneriat cu designerul Balmain Olivier Rousteing.


Rolls - Royce a avut nevoie de peste 4 ani și de peste 700 de ore de muncă minuțioasă, pentru a crea acest model. Inspirat de modelele și formele naturii și, mai ales, de conceptul ”Weaving Water”, o temă care îi animă pe creatoarea de modă, brandul britanic dezvăluie un model sublim, aproape futurist.Aceste teme ale mișcării și ale apei se repetă pe mai multe niveluri pe mașină. Într-adevăr, fluiditatea elementului este observată mai întâi datorită tehnicilor specifice de țesut artizanale și digitale, care este vizualizată pe căptușeala acoperișului. Aceasta este realizată dintr-o singură piele, printr-un proces complex și este împânzită cu stele din fibră optică, care creează o mișcare luminoasă. Modelul de apă este vizibil și pe capotă. Scaunele din spate au un model special, care evocă reflexia luminii pe apă.


Automobilul este îmbrăcat într-o culoare Liquid Black, special concepută pentru acest model, care conferă o culoare irizată la lumină, cu reflexii violete și aurii în funcție de unghiul din care este privit vehiculul. În cele din urmă, pentru a completa acest model și pentru a încânta unicul client al modelului, automobilul Phantom Syntopia vine și cu un parfum personalizat, cu note olfactive de lemn de cedru, cupru, trandafir și lămâie dulce.

3 views0 comments
bottom of page