top of page

Săptămâna Aceasta Are Loc Premiera Următorului Proiect Netflix Al Prințului Harry Și Al Lui MeghanPrințul Harry și Meghan Markle, sunt abia la început de drum cu Netflix. Deși, s-ar putea să nu fie confirmat, încă, un al doilea sezon din Harry & Meghan, soții Sussex se întorc, rapid, pe platform globală de streaming pentru un nou serial documentar, Live to Lead, inspirat de Nelson Mandela.
,,Lideri extraordinari reflectă asupra moștenirii lor și împărtășesc mesaje de curaj, compasiune, umilință, speranță și generozitate”, în Live to Lead, potrivit Netflix. Emisiunea ,,evidențiază valorile fundamentale, disciplinele zilnice și principiile directoare pe care liderii le folosesc pentru a-i motiva pe ceilalți și pentru a crea schimbări semnificative”.


Serialul este creat de proiectul Nelson Mandela Foundation și este regizat de Geoff Blackwell. Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, au produs serialul.


Blackwell a mărturisit: ,,Această serie a fost concepută, în timp ce, Ruth Hibay și cu mine lucram la o carte despre Nelson Mandela, reflectând asupra angajamentului său curajos și dezinteresat față de bunăstarea celorlalți, ne-am confruntat, în același timp, cu un flux de știri concentrat neîncetat pe anumiți politicieni internaționali, care se comportau exact în mod opus - urmărindu-și, în mod rușinos, propriul interes, folosind tactici de divizare și dezinformare pentru a servi puterea și nu oamenii”.


El a continuat: ,,Acest contrast ne-a consolidat hotărârea de a onora valorile lui Mandela, prin scoaterea la suprafață a poveștilor liderilor care se disting prin curajul lor moral, prin convingerea idealurilor și valorilor lor și prin faptul că acordă prioritate celorlalți”.


,,În condițiile în care lumea se află în starea în care se află, încercând să se vindece de o pandemie globală, cu o creștere a populismului și a dezinformării, nevoia de leadership eficient este critică”, a declarat Sello Hatang, directorul executiv al Fundației Nelson Mandela, într-un comunicat. ,,Live to Lead a fost făcută pentru a contribui la inspirarea unor lideri mai buni, care să se angajeze să pună capăt sărăciei și al inechității și care să dea dovadă de spirit de lideri în realizarea societății juste visate de Nelson Mandela”.Cele șapte episoade prezintă interviuri cu lideri.Conform Netflix, ,,printre interviurile prezentate se numără: Ruth Bader Ginsburg, fost judecător asociat la Curtea Supremă a SUA; Greta Thunberg, activistă în domeniul schimbărilor climatice; Bryan Stevenson, avocat și avocat pentru justiție socială; Jacinda Ardern, prim-ministru al Noii Zeelande; Siya Kolisi, căpitanul echipei naționale de rugby a Africii de Sud și militant pentru inegalitatea socială; Gloria Steinem, simbol feminist și activist justiție socială; și Albie Sachs, activist anti - apartheid și fost judecător al Curții Constituționale din Africa de Sud”.


Toți aceștia apar în serie de cărți ,,Știu că este adevărat”, a editurii Blackwell.


Live to Lead va avea premiera pe 31 decembrie 2022.

0 views0 comments
bottom of page