top of page

Săptămâna Modei De La Marrakech: Tot Ce Trebuie Să Știm
Moda marocană, din jurul orașului cu ziduri de piatră din secolul al XI-lea, aflat în patrimoniul mondial UNESCO, ne captează pe toți. Este, ca și cum ar prinde înăuntru mirosurile de mirodenii și piele, magazinele cu care strălucesc produsele metalice, jocul balenelor cu șerpii lor, dansul maimuțelor și atmosfera plină de culoare și care arde de activitate și vitalitate.


Dacă vă place această atmosferă și iubiți broderiile luxoase ale marocanilor și look-urile lor, din țesături bogate și caftane colorate, veți fi bucuroși să aflați când va avea loc, luna viitoare, Marrakech Fashion Week.Marrakech Fashion Week


Săptămâna Modei de la Marrakech, se va desfășura în perioada 8 - 12 martie, o nouă ediție a Săptămânii Modei Marocane având loc la Marrakech. Acest eveniment prestigios, va fi organizat și susținut de Oriental Fashion Fair, prezidat de Hind Godard, în parteneriat cu M Avenue, o destinație esențială pentru schimbarea stilului de viață din Marrkech, imaginată și dezvoltată de Nabil Slitine.


Această expoziție, realizată în colaborare cu Dar Al Maarifa, a fost concepută ca un omagiu adus cunoștințelor meșteșugarilor marocani, pentru a sărbători Ziua Internațională a Drepturilor Femeii. Merită menționat, faptul că Săptămâna Modei Marocane, există din 2017, iar Marrakech El Hamra a fost aleasă pentru a fi capitala Marocului, în materie de modă, și are loc, de obicei, de două ori pe an, pentru a deservi sezonul de vară și sezonul de iarnă.


Competiție În Timpul Săptămânii Modei Marocane


Pentru câteva zile extraordinare, orașul ocru va străluci și va deveni noua capitală globală a modei, reînviind tradiția sa de templu al creativității. În timpul Săptămânii Modei, va fi organizat un concurs pentru tinerii designeri, pe 10 martie, care îi va oferi designerului câștigător ocazia de a prezenta o defilare de modă, în adevăratul sens al cuvântului la Paris. Acest concurs, va fi organizat în parteneriat cu școlile de design vestimentar Casa Moda, LaSalle College, Eskom.


Juriul


Morocco Fashion Week este onorată să găzduiască Academia Moda School, din Nazaret, cu fondatorul său palestinian Saher Akl, care va fi membru al juriului alături de marocanii Said Mahrouf și Zineb Jundi, precum și de designerul egiptean Hani Beheiry.


Locația de Prezentare


Defilările de modă vor avea loc la Riad la Brillante, prestigiosul hotel de cinci stele, situat în inima oralului, unde măiestria tradițională și liniile moderne se îmbină în armonie și eleganță. Caftanele marocane și operele de artă Hamak vor fi expuse între 9, 10 și 11 martie.

0 views0 comments
bottom of page