top of page

Shakira Celebrează Sărbătorile De Iarnă În Mijlocul Deșertului
Cântăreața columbiană, de origine libaneză, Shakira, a distribuit pe paginile sale oficiale de socializare, o fotografie din mijlocul deșertului, cu cei doi fii ai săi, la care a atașat următoarele cuvinte: ,,În deșert, anul acesta sărbătorim Crăciunul, căutând seninătatea”.


Regina muzicii latino a apărut îmbrăcată cu o bluză albă din bumbac, pe care a accesorizat-o cu pantaloni de in bej deschis, și a purtat un sal alp pe păr, într-o manieră asemănătoare cu hijab, în timpul ce fiul ei cel mare a purtat dishdasha completă din Emiratele Arabe Unite cu ghutra și aqal, în timp ce copilul cel mic a purtat doar ghutra și aqal și le-a accesorizat cu pantaloni și tricouri albe din bumbac.


Se pare că vedeta trăiește în acesta moment într-o stare de stabilitate după ce s-a despărțit de fostul ei iubit Gerard Pique, fundașul Barcelonei și al echipei naționale, după ce acesta a înșelat-o după 11 ani și au ajuns la o decizie privind custodia celor doi copii ai lor. Când cei doi s-au despărțit acum mai bine de șase luni, și au decis ca cei doi copii ai cuplului, se vor muta împreună cu mama lor în Miami, Statele Unite Ale Americii.

1 view0 comments
bottom of page