top of page

Tiffany & Co. Și-a Transformat Magazinul Emblematic De Pe Fifth Avenue In Unul De Referință


Tiffany & Co. Și-a Transformat Magazinul Emblematic De Pe Fifth Avenue In Unul De Referință


Tiffany & Co., brandul iconic de bijuterii, și-a redeschis magazinul emblematic de pe strada 57 și Fifth Avenue din New York, după o renovare de doi ani. Magazinul numit acum The Landmark, este un spațiu de lux cu 10 etaje, care prezintă cea mai mare colecție Tiffany High Jewelry din lume, precum și creații exclusive, unice, care vor fi vândute în exclusivitate la The Landmark.Renovarea, condusă de către renumiții arhitecți Peter Marino și Shohei Shigematsu de la OMA New York, aduce un omagiu structurii originale a clădirii, care a fost deschisă în 1940, în timp ce o reimaginează într-o nouă lume a minunilor. Magazinul cuprinde aproape 40 de piese comandate special și realizate special de artiști emblematici, precum Damien Hirst, Julian Schnabel, Rashid Johnson, Anna Weyant și Daniel Arsham. De asemenea, magazinul oferă o cameră VIP de lux, o oglindă de înaltă tehnologie care afișează imagini din New York și o cafenea Tiffany Blue Box Cafe, unde clienții se pot bucura de micul dejun la Tiffany's.


Redeschiderea The Landmark reprezintă o etapă importantă pentru Tiffany & Co. care a fost achiziționată de LVMH, cel mai mare concern din lume, în 2021, pentru 16 miliarde de dolari. Noul magazin emblematic simbolizează o nouă eră pentru brand, care a crescut pe segmentul de piață și și-a extins prezența globală sub conducerea LVMH.


Redeschiderea este, de asemenea, un semn de încredere în viitorul Fifth Avenue și al Midtown Manhattan, care au suferit o transformare cu ajutorul unor investiții de capital de miliarde în ultimii ani. Districtul a fost mult timp ancorat de magazine de lux precum Saks Fifth Avenue și Bergdorf, care sunt, de asemenea, în curs de renovare. Printre alte dezvoltări se numără noul turn de birouri din sticlă al Rolex, transformarea de către SHVO a 685 Fifth Avenue în reședințe de lux administrate de Mandarin Oriental Hotel Group și renovarea de către Brookfield Properties a unei clădiri de birouri de 39 de etaje de pe 660 Fifth Avenue.


Odată cu revenirea turismului la New York după declinul provocat de pandemie, brandurile mizează pe modernizarea magazinelor emblematice pentru a atrage interesul și traficul de consumatori. Magazinul The Landmark al companiei Tiffany & Co. va fi un centru cultural și o destinație pentru iubitorii de bijuterii din întreaga lume.

2 views0 comments
bottom of page