top of page

Tiffany & Co. A Lansat Modele De Ochelari Inspirate De Pietre PrețioaseNoua colecție este inspirată de legendarele diamante și pietre prețioase colorate de la Tiffany, cu modele de ochelari care prezintă lentile cu margini ”fațetate” și forme care evocă formele de diamante strălucitoare cushion, trilliant și rotunde. Paleta de culori este vibrantă și sofisticată. Tiffany Blue contribuie la îmbogățirea modelelor, adăugând un semn de recunoaștere a moștenirii Tiffany la designul orientat spre viitor.TF3089


Acest model are lentile fațetate în formă de cushion-cut, o expresie a moștenirii gemologice a Tiffany. Cu forme îndrăznețe, dar flatante, acest stil unic este disponibil într-o gamă de culori moderne, cum ar fi auriu deschis cu lentile maro închis, auriu deschis cu lentile maro deschis, argintiu cu lentile verde deschis și auriu cu lentile gri închis.
TF3090


O celebrare a moștenirii Casei, acești ochelari de soare exclusiviști au lentile fațetate în forme care amintesc de pietrele prețioase tăiate trilliant-cut. Paleta de culori este vibrantă și contemporană. Acest model este disponibil în nuanțe de auriu pal cu lentile maro închis, metal Rubedo cu lentile roz și auriu cu lentile gri închis sau galben deschis.TF3091


Eleganți și prețioși, acești ochelari de soare pentru tineri, sunt caracterizați de o formă rotundă încântătoare și de lentile fațetate, amintind de designul exclusivist al diamantelor. Paleta cromatică este disponibilă în tonuri vii și în tendințe: auriu palid cu lentile maro închis sau violet închis, argintiu cu lentile de culoare albastru deschis și auriu cu lentile gri închis.
TF3091


Acest design exclusivist de ochelari cu lentile gri-închis, este inspirat de pietrele prețioase Tiffany & Co. - disponibil numai în magazinele Al Jaber Optical din EAU începând cu luna februarie.

0 views0 comments
bottom of page