top of page

Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837


Pentru a celebra cea de-a 40-a aniversare a modelelor Nike Air Force 1, Tiffany & Co, a creat un nou sneaker, împreună cu brandul.După ce a duminică și-a provocat fanii cu o cutie de adidași Tiffany Blue, Tiffany & Co a dezvăluit, în sfârșit, în ce constă colaborarea cu Nike. În onoarea celei de-a 40-a aniversării a modelului Nike Air Force 1, această colecție exclusivistă de încălțăminte, include modelul Nike x Tiffany & Co. Air Force 1 1837 - o pereche de Air Force 1 negri cu un logo Tiffany Blue - precum și accesorii conexe, inclusiv un con de pantofi, o perie pentru pantofi și un fluier, toate din argint.Pasionații de pantofi de sport și fanii Tiffany pot achiziționa piesele din colecția lansată, în două locații fizice Tiffany & Co. din New York City, în aplicația Nike Snkr și ”în anumite magazine partenere cu Nike din America de Nord”, conform comunicatului de presă remis WWD.


Potrivit WWD, care a primit în exclusivitate detaliile colecției, nu a fost anunțată nici o dată de lansare până acum, pentru această colecție capsulă exclusivistă.


Deși, aceasta este prima inițiativă a Tiffany & Co., în domeniul încălțămintei, casa de bijuterii legendară, nu este complet străină de popularitatea streatwear. În 2021, brandul de lux a colaborat cu gigantul streetwear Supreme, pentru o linie de bijuterii, care varia de la inele la coliere.


Nike & Tiffany & Co Air Force 1 1837, va fi disponibil în SUA, numai în mărimi pentru bărbați, la prețul de 400 de dolari, iar accesoriile vor putea fi achiziționate la prețuri cuprinse între 240 și 475 de dolari.

0 views0 comments
bottom of page