top of page

Turiștii Din Generația Millennial Și Gen Z Au Bugete Mai Mari, Dar Caută Oferte, Potrivit App Hopper
Majoritatea turiștilor din generația Millennial și Generația Z, plănuiesc bugete de călătorie mai mari pentru 2023, dar sunt, de asemenea, din ce în ce mai atenți la costuri, atunci când rezervă zboruri și cazare la hotel, potrivit aplicației de călătorie Hopper.


La începutul acestui an, companiile de turism din Statele United, au comunicat investitorilor, că nu văd semne de încetinire a cererii, în ciuda creșterii costurilor, dar acum, potrivit Hopper, tot mai mulți clienți rezervă călătorii, doar atunci, când prețul este bun.


Această tendință ar putea, în cele din urmă, să împiedice dezvoltarea companiilor aeriene, hoteliere și de agrement, care au beneficiat de creșterea prețurilor și de cererea reținută.


Aproximativ 84% dintre utilizatorii Hopper, în principal turiștii din Generația Millennial și Gen Z, intenționează să cheltuiască mai mult pentru călătorii în 2023, potrivit raportului 2023 Travel Trends Report al companiei, care a chestionat 1.500 de utilizatori Hopper.


Aproximativ 70% dintre utilizatorii Hopper au vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.


”Nu înseamnă însă că, turiștii din Generația Millennial și Gen Z, au pur și simplu bugete nelimitate și că își cheltuiesc toți banii pe călătorii”, a precizat economistul Hopper, Hayley Berg. ”Ei sunt incredibil de sensibili la preț, pentru a obține mai mult de bugetul lor”.


Utilizatorii Hopper, care tind deja să fie sensibili la preț și să rezerve cel mai ieftin zbor disponibil, mai mult de jumătate din timp, verifică prețurile chiar mai mult decât o făceau în 2019, înainte de pandemie, a precizat compania.


Utilizatorii au verificat prețuri călătoriilor interne în 2022, în medie de 16 ori, înainte de a rezerva, o creștere de 33% față de 2019.


Prețurile pentru călătoriile internaționale au fost verificate cu 50% mai des decât în 2019.


”Chiar dacă planifică, mai mult în ultimul minut, ei verifică prețul mult mai des înainte și după ce rezervă”, a adăugat Berg. Timpul de planificare a călătoriilor a scăzut cu 30%, în comparație cu nivelurile din 2019, potrivit companiei.


Deși, călătorii din Generația Millennial și Gen Z, au rezervat în 2019, călătorii mai devreme decât restul populației, aceștia sunt, din ce în ce mai reticenți la rezervări, a adăugat compania.

0 views0 comments
bottom of page