top of page

Vă Prezentăm Flight Of CR7 Și Heart Of CR7, Noile Ceasuri Pentru Cristiano Ronaldo De La Jacob & Co.
Cristiano Ronaldo este de mult timp în atenția presei. În ajunul intrării sale la Cupa Mondială din 2022, și în timp ce, Manchester United a decis să îi rupă contractul, în urma interviului său recent, cu Piers Morgan, portughezul a post un zâmbet, pe contul său oficial de Instagram cu prima sa colecție, realizată în parteneriat cu celebrul orologier de lux american, fondat în anul 1986. Colecția constă în două modele diferite, în culorile Portugaliei, cu prețuri cuprinse între 27.537 euro și 142.606 euro.
O Colecție În Semn De Omagiu Pentru Cariera Sa


Mare iubitor de ceasuri și, deja, în posesia mai multor modele Jacob & Co., Ronaldo nu și-a ascuns bucuria, atunci când, a dezvăluit imaginile celor două ceasuri, create în colaborare cu brandul de lux: ,,Sunt încântat să anunț, colaborarea mea cu Jacob & Co, unul dintre liderii din lumea ceasurilor”. Publicarea materialului, arată că cele două modele, sunt disponibile în combinații de roșu, negru și gri pentru primul și verde, negru și gri pentru al doilea. Denumite ,,Flight of CR7” și, respectiv ,,Heart of CR7”, cele două ceasuri dispune de o versiune ,,Baguette”, care integrează cristale pe coroană.


Colecția Jacob & Co. x CR7 Epic X, prezintă o mișcare de calibru JCAM45 scheletată, cu o roată de echilibru la ora 6 și un cilindru mare la ora 12, în formă de minge de fotbal. Carcasa X primește o nouă viață, prin extinderea mijlocului carcasei, netezirea lunetei și reafirmarea capetelor sale, în formă de X, care se potrivesc perfect cu curea. La interiorul ceasului, au fost adăugate numeroase detalii, referitoare la celebrul număr 7, inclusiv silueta celebrul său gol, marcat împotriva lui Manchester Unites, în 16-imile de finală ale Ligii Campionilor din 2012 - 2013. Un clinchet care nu le pică bine fanilor Reds Devils.


Colecția Jacob & Co este disponibilă, acum, pe site-ul jacobandco.shop începând de la 27.537 de euro.

1 view0 comments
bottom of page