top of page

Vila Din Sezonul 2 Al Filmului White Lotus Este Disponibilă Pe Airbnb
Puține seriale, ne-au ținut în ultimii ani, cu sufletul la gură, la fel de mult ca The White Lotus: incisiv, satiric și amuzant. Serialul câștigător al Globului de Aur, ne-a sedus cu dialogurile sale savuroase, cu portretele acide ale personajelor și cu decorurile idilice, fie că este vorba de plajele idilice, fie că este vorba de plajele paradisiace din Hawaii în primul sezon, sau de palatele din Sicilia, în cea de-a doua parte a serialului de succes de la HBO.


Într-adevăr, în cea de-a doua parte a The White Lotus, personajele se îndreaptă spre Italia. Pe parcursul episoadelor, telespectatorul urmărește aventurile lui Daphne și Harper, ambele interpretate de Meghann Fahy și Aubrey Plaza, care se cazează pentru o noapte într-un splendid palazzo, Villa Tasca, disponibil acum pe platform Airbnb.


Cu detalii arhitecturale din perioada renascentistă, vila situată în apropriere de Palermo, este, de fapt, la fel de somptuoasă, precum în serial. Cu 4 dormitoare care pot găzdui până la 8 persoane, este amplasată în mijlocul unei proprietăți cu peisaje luxuriante, care are, de asemenea, o piscină mare, un lac și o grădină botanică.


În interior, toate camerele au fresce pe pereți și candelabre de Murano, care îi transpun pe vizitatori într-o altă epocă, sau alternativ, în inima intrigilor celor mai în vogă seriale de astăzi....

1 view0 comments
bottom of page