top of page

Zendaya A Fost Prezentată Ca Fiind Noua Ambasadoare A Casei Louis Vuitton


Louis Vuitton a prezentat oficial, cel mai nou ambasador al casei și imaginea legendarei genți Capucines - Zendaya.


Câștigătoarea a două premii Primetime Emmy, este fotografiată de celebrii fotografi Met Alas și Marcus Piggott, pentru această campanie, în timp ce pozează cu diferite modele Capucines, inclusiv cu o geantă Capucine BB în miniatură.


Locația - albastră și imaculată - este cunoscută ca fiind Casa Roquebrune - Cap - Martin, proiectată de către arhitectul și designerul modernist Eileen Gray, situată pe Riviera Franceză.


Zendaya, întruchipează esența brandului de lux prin eleganța și sofisticarea ei


Geanta Cappucines a fost un simbol al brandului Louis Vuitton, încă de la prezentarea sa, în anul 2013. Este interesant, faptul că, numele genții provine de la strada din Paris, unde s-a deschis primul magazin al Casei, în anul 1854, Rue Neuve - des - Cappucines. Confecționată din piele Taurillon, Cappucines are un design rafinat și este o piesă esențială pentru garderoba oricărei fashioniste. Geanta are o varietate de modele, inclusiv de mână, de umăr și cross - body, astfel încât versatilitatea este ceea ce o face să fie adorată.


În ultimii cinci ani, Zendaya a colaborat cu Lancome și Bulgari, în calitate de ambasadoare a brandului, și chiar a creat o colecție cu Tommy Hilfiger. Cu toate acestea, actrița a avut cel mai notabil parteneriat cu Valentino în 2020 și nu a mai lucrat cu alte branduri de modă de lux până acum.


Atunci când Zendaya a fost văzută la prezentarea Louis Vuitton Toamnă / Iarnă 2023, în timpul Săptămânii Modei de la Paris, singura prezentare la care a participat în acel sezon, fanii au început să speculeze dacă va urma, sau nu, în curând o colaborare cu brandul de lux.


2023 este un an important pentru Zendaya. Nu numai că a obținut acest parteneriat, dar va juca și în două filme mult așteptate: Challengers - o dramă romantică despre tenis, care va fi lansat în august, și Dune - Partea a doua, care va fi lansat în noiembrie.1 view0 comments
bottom of page